3 Idei de cadouri pentru persoanele spirituale

3 Idei de cadouri pentru persoanele spirituale

Urmează să faci un cadou unei persoane importante din viața ta? Fie că este bărbat sau femeie, îți prezentăm astăzi câteva pachete cadou speciale, pe care noi, la Flame Boutique, le apreciem foarte mult, deoarece feedback-ul clienților a fost unul pe măsură!


Având în vedere perioada prin care trecem în ultimul timp din cauza pandemiei și a stresului care ne înconjoară, este bine să fim conștienți că avem nevoie de mai mult timp petrecut cu noi înșine, timp în care să ne conectăm la sinele superior, uneori de mult uitat. Oricât ne împărțim ziua între task-urile de la job/business și familie, este vital să avem perioade mai dese în care ne hrănim sufletul.

Tocmai de aceea am creat aceste pachete, în colaborare cu un proiect drag nouă, și anume Dichisshop, în care am pus câte o lumânare parfumată din ceară de soia și o brățară terapeutică din pietre semiprețioase.

Lumânările parfumate sunt din ceară naturală de soia, turnate manual cărora le-am dat viață adăugând arome special create pentru ceara de soia, care sunt vegane și nu conțin parabeni, iar fitilul este ecologic din fire de bumbac și nu conține plumb sau zinc.

Brățările din pietre semiprețioase au fost concepute special pentru aceste pachete cadou și fiecare este gândită în așa fel încât să corespundă cu lumânarea parfumată asortată. Pentru cunoscători, vă informăm că am ales pietre semiprețioase din categoria celor mai valoroase (amethist, apatit, bronzit) în combinație cu unele mai cunoscute (jad, carneol, goldstone). Pentru cei care sunt la început de drum în descoperirea spirituală, veți găsi în fiecare pachet informații detaliate și beneficiile pe care acesta le are.

 

În cele ce urmează, vom sublinia câteva informații despre propunerile noastre de cadouri pentru suflet:


1. Energia inimii - Ascult cu inima

În nucleul ființei tale se află spațiul sfânt al inimii. Aceasta are propriul ei sistem de “gândire” și procesare a informațiilor, iar dacă-i dai voie să-ți vorbească vei descoperi că are chiar și propriul limbaj. Conectarea la energia inimii este un proces firesc ce decurge natural, iar pentru a-i spori rezultatele ți-am pregătit un pachet cu cele mai importante două resurse spirituale ce se folosesc din vechime:

lumanare-parfumata-bujor-de-catifea-si-lemn-de-agar-pietre-semipretioase-energia-inimi

Lumânare parfumată - Bujor de catifea și lemn de agar
Un parfum cald și uimitor de bogat în note de trandafir și lemn afumat de agar cu o bază fină de vanilie.

Brățară din pietre semiprețioase
Brățara o poți purta mereu cu tine și să o folosești ca liant al acestui proces. Apatitul (albastru) îți va aduce claritate si motivație în drumul tău, iar carneol-ul te va încărca de vitalitate și curaj.


2. Puterea minții - Acționez prudent

Fie că vrem sau nu să recunoaștem, rațiunea este singura care poate stăpâni cu adevarat jocul vieții. Ne doare sufletul sau ne călcăm pe inimă uneori? Doar o minte puternică va fi cel mai bun aliat în tot demersul nostru. Fie că iți cauți calea, fie că ai găsit-o și vrei să-ți ții drumul drept, inteligența te poate îndruma să acționezi prudent.

lumanare-parfumata-tutun-cubanez-si-lemn-de-stejar-bratara-pietre-semipretioase-puterea-mintii

Pentru lumânare parfumată am ales notele aromatice de colonie de epocă ce duc într-un centru de tutun dulce, condimente calde și o aromă surdă de coniac. Lemnul afumat de stejar, abanos și tămâie se combină cu mosc pentru a completa acest parfum.

Brățara terapeutică are mărgele decorative și jad verde ce risipește energiile negative, pentru a aduce pace și armonie. Oricât de mare iți este dorința de izbândă sau oricât de bine este structurat planul tău, nu vei reuși dacă nu ești în pace cu tine. Iar pentru un boost pe partea de pragmatism, am adăugat bronzit maro despre care se știe că ajută să acționezi prudent.


3. Lumina sufletului - Sunt deschis

Să-ți deschizi sufletul nu este o slăbiciune, ci este un act de curaj, iar pentru acest proces intim și unic ți-am pregătit un pachet special care să-ți fie de ajutor în echilibrarea trio-ului trup-minte-suflet.

lumanare-parfumata-pere-si-frezie-bratara-pietre-semipretioase-lumina-sufeltului

Lumânarea parfumată va aduce în căminul tău prospețimea senzuală a perelor coapte învelită într-un buchet de frezii albe și îndulcită puțin cu chihlimbar și patchouli. Un miros proaspăt și îmbietor pe care-l vei adora dacă iși place să te bucuri de magia unei grădini cu flori.

Iar pentru brățară am ales jad măsliniu care e o piatră vindecătoare, deoarece înainte de toate ai nevoie să te purifici de orice urmă de negativism și mai ales de neîncredere. Ametistul care te va ajuta și el în procesul de vindecare și-ți va da curaj pentru a ajunge la dragoste și fericire. Jadul turcoaz te va echilibra emoțional și te va relaxa, pentru a te elibera de haosul cotidian iar procesul în care ai pornit va fi unul firesc și plăcut.


Invitația noastră este să vă observați sufletul, să-l hrăniți, să-l iubiți și să-l creșteți la fel cum ați făcut cu mintea. Doar că aveți nevoie de altfel de unelte pentru asta. E nevoie de un proces mai blând, e nevoie de timp, de iubire și mai ales de încredere.

O zi aromată să ai! 😊


 

Suport clienti 9:00 - 19:00

0726123938 contact@flame-boutique.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!