Lumanari parfumate din ceara de soia

Lumanari parfumate din ceara de soia

Cand vine vorba de cumparaturi pentru lumânări, mirosul si aroma nu ar trebui sa fie singurul factor de luat in considerare.

Lumânările pot fi facute dintr-o varietate de ceruri diferite, fiecare ceara avand proprietati diferite care afecteaza performanta. Lumânările pot fi facute din ceara de parafină, ceară de soia, ceara de palmier si ceara granulata doar pentru a numi cateva.

Noi folosim ceara de soia pentru toate lumânările noastre si acesta este doar unul dintre secretele noastre care diferentiaza produsele noastre de restul!

Ce este ceara de soia?

Ceara de soia este o ceara 100% naturala derivata din soia vegetala. Soia este una dintre culturile agricole majore cultivate in Statele Unite.

De ce sa alegi ceară vegetala?

Ceara de soia este fabricata din resurse ecologice, regenerabile; intrucat ceara clasica de parafină este fabricata din petrol si este neregenerabila.

Nu numai ca exista avantaje „verzi” in a alege ceară de soia in comparatie cu un alt tip de ceara de lumânare, dar ceara de soia arde mai lent decat ceara de parafina, ceea ce inseamna ca obtii o lumanare care dureaza mai mult.

In timp ce toate lumânările parfumate emit niste funingine negre in timpul arderii, lumânările acestea ard mai curat si rezulta mai putina funingine.

Un alt motiv pentru a alege lumanarile acestea atunci cand vine vorba de lumânări parfumate (candle) este faptul ca ceara vegetala este un excelent purtator de parfum care nu necesita amplificatoare chimice.

Rezultatul este o lumânare cu echilibru adevarat.

Lumânări parfumate din ceară vegetala – o achizitie care merita

Toate lumânările de la noi sunt facute din ceară de soia si probabil ca acum intelegi de ce! Deoarece aceasta este un produs natural, este posibil sa observi usoare variatii pe tot parcursul anului.

Aceasta poate fi foarte moale in starea sa solida sau la fel de dura ca o piatra.

Uneori se topeste atat de limpede si e translucida, iar alteori se poate topi si arata putin tulbure.

Toate aceste lucruri sunt normale si de asteptat atunci cand alegi o lumânare vegetala.

Ne mandrim cu calitatea produselor noastre si facem teste regulate pentru a ne asigura ca oferim cea mai buna calitate clientilor nostri.

Daca observi probleme legate de performanta cu aceste lumânări, te rugam sa contactezi unul dintre membrii echipei noastre pentru a te putea ajuta.

Beneficiile lumanarilor din ceară vegetala au convins multi producatori de lumânări sa foloseasca numai ceară vegetala pentru creatiile lor, iar pasionatii de lumânări sa aleaga soia in locul lumanarilor facute din alte tipuri de ceara.

Soia poate fi un mediu extraordinar de utilizat pentru lumânări, dar la fel ca in cazul tuturor produselor, este important sa citesti etichetele si sa stii exact ce primesti.

Despre ceara vegetala

Ceara vegetala este o forma solida de ulei de soia hidrogenat, facandu-l un produs natural si regenerabil.

Spre deosebire de parafina, care este un produs secundar al rafinarii titeiului, ceara vegetala este un compus relativ pur cu care se fac lumânări.

Avantajele lumanarilor din ceară vegetala

Exista multe beneficii reale in utilizarea soiei atunci cand faceti lumânări sau in achizitionarea de lumânări parfumate din ceară de soia. Aceasta poate fi mai scumpa decat parafina, dar beneficiile lumanarilor din ceara vegetala pot merita.

Material regenerabil

Deoarece boabele de soia sunt cultivate pe scara larga, ceara vegetala este usor disponibila si regenerabila.

Alte ceruri naturale de lumanare, cum ar fi ceara de albine sau ceara de dafin, pot fi foarte scumpe, iar aprovizionarea lor este limitata.

Pe de alta parte, soia este o alternativa consistenta si viabila pentru cei care prefera lumanarile facute din surse naturale, regenerabile.

Lumânări din ceară de soia de lunga durata

Ceara vegetala arde mai incet si uniform decat parafina, astfel incat lumanarile vor rezista mai mult.

Chiar daca vei plati putin mai mult pentru soia, faptul ca lumanarile iti ard mai mult ajuta la compensarea cheltuielilor suplimentare.

Multi oameni sustin ca caldura mai mica a unei lumânări vegetale te asigura, de asemenea, ca parfumul va dura mai mult, dar acest lucru tinde sa depinda mai mult de calitatea si cantitatea de ulei parfumat din lumanare decat de caldura cerii.

Arderea lumanarii din ceară de soia nu este toxica

Aceste lumânări din ceară de soia iti vor oferi o ardere mai curata, deoarece produc mult mai putin fum decat lumanarile facute din parafina.

Acest lucru inseamna ca oricine este sensibil la fumul lumanarilor va aprecia mai mult ceara vegetala, iar aerul va fi mai curat si mai sigur pentru toata lumea, in special pentru copii mici si varstnici.

Exista, de asemenea, un risc mai mic de deteriorare a fumului la mobilierul, peretii sau tavanele din apropiere.

Usor de curatat

Aceste lumânări din ceară organica are un punct de topire mai scazut decat parafina, deci ceara devine mai moale la temperaturi mai scazute.

Daca iti curge ceară vegetala pe mobilier, aceasta poate fi curatata cu sapun si apa fierbinte, mai degraba decat cu substante chimice dure.

Pentru producatorii de lumânări, aceasta este, de asemenea, o caracteristica utila, deoarece echipamentele pot fi curatate in chiuveta sub apa curenta fierbinte sau chiar in masina de spalat vase.

Adaptabil si usor de lucrat

Majoritatea formelor de ceara de lumânări sunt usor de utilizat pentru producatorii de lumânări, iar ceara vegetala nu face exceptie.

Este aproape la fel de adaptabil ca parafina si poti colora si parfuma ceara sau poti crea forme si modele interesante in acelasi mod ca si alte lumânări.

Lumânare din ceară vegetala

Lumânările parfumate din ceară de soia sunt o alegere excelenta pentru oricine practica un stil de viata vegan. Poti gasi lumanari din ceara vegetala facute din ulei de soia 100% organic. Soia este o resursa durabila, iar lumanarile din ceara vegetala sunt 100% biodegradabile.

Alegerea lumanarii din ceară vegetala este eco-friendly

Un alt motiv citat pentru alegerea lumanarilor de soia a fost o preocupare pentru mediu, deoarece lumânările parfumate din ceară de parafina sunt fabricate din petrol.

Daca vrei sa reduci consumul de combustibili fosili pentru o lumanare mai verde, poate vrei sa alegi lumanari parfumate (candle) vegetale in loc de parafina.

Lucruri interesante despre aceasta lumânare si parfumuri

Lumânările parfumate vegetale elibereaza de patru ori mai putin parfum decat lumanarile de parafina. Asta pentru ca lumanarile din soia au un punct de topire mai scazut. Cu toate acestea, multe companii reduc acest cost adaugand mai multe parfumuri sintetice, fiind si alte substante chimice pentru a stimula parfumul.

Concluzie

Aceste lumanari sunt turnate in niste recipiente speciale, recipiente folosite pentru astfel de produse.

Pot fi făcute din sticlă, lemn si in compozitia cerii se pun diverse arome: arome de lavanda, arome de merisoare, aromă de scortisoara, aromă de vanilie, aromă de nuca de cocos, aromă de fructe de padure etc. Aceste arome pot fi si sub forma unor uleiuri esentiale, uleiuri aromatice.

Recipientele sunt potrivite pentru astfel de lumânări și sunt proiectate cu grijă special pentru tine. Sunt disponibile in diverse dimensiuni si arome, fiind realizate cu cea mai mare dragoste in casă, manual.

Sunt utile atunci cand vrei sa imparfumezi casa sau camera in care stai, in timp ce te relaxezi, cand vrei sa ai câteva ore libere tu cu tine, câteva momente in care sa te deconectezi de la lumea exterioara.

Suport clienti 9:00 - 19:00

0726123938 contact@flame-boutique.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!