Lumanarile parfumate handmade creeaza o atmosfera minunata

Lumanarile parfumate handmade creeaza o atmosfera minunata
Cand vine vorba de locuintele noastre, ne dorim elemente decorative cat mai frumoase, care sa aduca un plus de stil in fiecare camera.

Lumanarile parfumate nu doar ca au un aspect minunat, ele ne incanta si simtul olfactiv, cu aromele lor.

Cand ajungem acasa dupa o zi stresanta, ne dorim sa avem parte de momente de relaxare, iar lumanarile creaza un cadru de poveste.

Lumina ambientala ne induce o senzatie de liniste si chiar ne ajuta sa ne detensionam. Iluminarea subtila schimba instant decorul, iar noi stim exact de ceea ce avem nevoie pentru a ne simti cat mai comod.

Cand te uiti la un film, cand faci baie sau pur si simplu cand citesti o carte, in toate aceste momente, aprinderea unei lumanari se dovedeste a fi o alegere buna.

Aromele lumanarilor parfumate handmade sunt diverse, in functie de preferintele fiecaruia dintre noi. Fie ca vorbim de un miros floral, tropical sau o aroma de vanilie, toate acestea ne duc cu gandul la o vacanta, la timp petrecut in aer liber si la o oaza de relaxare.

Daca in trecut lumanarile erau folosite doar pentru rolul lor estetic, in prezent, ele se bucura si de functionalitate. Degajarea unui miros placut intr-o camera duce la reimprospatarea aerului si la crearea unui ambient cat mai placut.

Ceara ramane principalul ingredient din care se fabrica o lumanare, dar in prezent, se mai adauga si alte substante. Spre exemplu, uleiurile esentiale sunt concepute pentru a intensifica aromele, unele avand si efect terapeutic. Lavanda face parte din aceasta categorie, inducand o stare de liniste persoanelor ce se afla in camera.

In prezent, se observa un mare interes catre aromele orientale, tot mai multi romani optand pentru lumanari parfumate ce contin aceste tipuri de parfumuri. Lemnul de santal, extractul de trandafir de roca sau lemnul de bambus sunt doar cateva dintre acestea.

Lumanarile parfumate handmade se bucura de o tot mai mare popularitate, asta datorita atentiei la detalii si a design-ului inedit.

Asadar, lumanarile fac parte din categoria elementelor decorative de nelipsit din orice casa, avand un rol dublu, atat estetic, cat si olfactiv, reusind sa creeze un cadru cat mai frumos si placut pentru membrii unei familii.


O zi aromată să ai! 😊

Suport clienti 9:00 - 19:00

0726123938 contact@flame-boutique.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!